Terug naar kaart - Terug naar kandidaten

nr. 59

Kamran Ullah

Mijn naam is Kamran Ullah, 26 jaar geleden zag ik het levenslicht in Amsterdam. In diezelfde stad groeide ik op in de Mercatorpleinbuurt, behaalde mijn VWO-diploma aan het Barlaeusgymnasium en werd actief voor de VVD. Bij de recente gemeenteraadsverkiezingen was ik als bestuurslid verantwoordelijk voor stadsdeel West.

Tijdens mijn studie bestuurskunde aan de Universiteit Leiden werd ik actief als voorzitter van de Nationale Jeugdraad (NJR). Toen zag ik hoeveel ambitie, kracht en energie onze jonge generatie heeft als zij kansen krijgen. Zelf volgde ik mijn droom om actief te worden in de media. Ik ben inmiddels hoofdredacteur van het online studentenmagazine CampusTV. Daarnaast heb ik een eigen bedrijf opgezet voor mijn vele optredens als presentator, dagvoorzitter en trainer.

De VVD durft keuzes te maken die ook in de toekomst welvaart en welzijn zullen brengen. De VVD waarborgt kansen voor jongeren die ambities hebben en in vrijheid hun geluk willen nastreven. Juist daarom sta ik kandidaat voor de VVD.

Stem 9 juni op de nummer 59 van de VVD. Stem 9 juni op Kamran Ullah.

Mijn site