Terug naar kaart - Terug naar kandidaten

nr. 74

Yang Soo Kloosterhof

Ik ben Yang Soo Kloosterhof, 27 jaren oud en daarmee de jongste kandidaat voor het CDA. Getogen en woonachtig in het prachtige Groningse Appingedam, heb ik verpleegkunde en sociologie gestudeerd in Groningen en ben ik gemeenteraadslid en oud-voorzitter van het CDJA Appingedam. Daarnaast ben ik sinds 2009 provinciaal campagneleider en volg ik de CDA Talent Academie die ik in juni van dit jaar hoop af te ronden.

In de Tweede Kamer ga ik mij inzetten voor een Nederland dat eerlijk en toekomst bestendig is. Het is belangrijk dat we vandaag nadenken over de samenleving van morgen. Dat is niet gemakkelijk in een snel veranderende maatschappij en vergt daadkracht, draagvlak en vertrouwen.

Als jonge politicus zie ik veel kansen. Niet een logge overheid, maar een actieve samenleving. Niet afwachten, maar participeren. Niet alleen, maar samen verantwoordelijk. De oplossingen van jaren terug zijn niet die van nu, en zeker niet die van morgen. Creativiteit moet daarom nog meer worden gestimuleerd. Kennis nog meer worden gedeeld en generaties nog meer met elkaar worden verbonden. Dat is de uitdaging. Niet die van mij alleen, maar die van ons allemaal.

Mijn site