Terug naar kaart - Terug naar kandidaten

nr. 72

Willem Ketelaars

Ik ben op mijn plek in het Brabantse Gilze en Rijen. Samen met mijn vrouw Sharon, woon ik hier alweer vier jaar naar volle tevredenheid.

Ik heb Nederlands Recht gestudeerd. Na mijn studie ben ik een aantal jaren advocaat geweest bij het Tilburgse kantoor Holla Poelman Van Leeuwen. Maar het bedrijfsleven lokte. Tegenwoordig werk ik met veel plezier als bedrijfsjurist (Legal Counsel) bij de zuivelcoöperatie FrieslandCampina.

Twaalf jaar geleden ben ik, uit volle overtuiging, lid geworden van het CDJA en CDA. Kort daarna ben ik ook actief gaan participeren in deze organisaties. Als voorzitter van het Groningse CDJA, lid van het algemeen provinciaal bestuur van het Groningse CDA, en als lid van het Dagelijks bestuur van het (nationale/landelijke) CDJA heb ik de partij goed en op een prettige manier leren kennen. Ook nu ben ik nog altijd lokaal actief in het CDA. Als lid van het bestuur, lid van het campagneteam en lid van de schrijfgroep van het verkiezingsprogramma van het CDA in Gilze en Rijen heb ik ook in Noord-Brabant een hoop kennis en ervaring opgedaan.

Ik vind het een ontzettende eer dat ik op dit moment kandidaat mag zijn voor de Tweede Kamer.

Mijn site