Terug naar kaart - Terug naar kandidaten

nr. 64

Martijn de Haas

Mijn naam is Martijn de Haas, geboren en getogen in de wereldstad Rotterdam. Al van jongs af aan heb ik interesse gehad in de politiek en wilde ik me graag inzetten voor de maatschappij. In 1998 ben ik lid geworden van het CD(J)A. Hiermee wilde ik uiting geven aan mijn ambitie om zelf ook verantwoordelijkheid voor onze samenleving te nemen.

Na mijn studie Economie & Rechten aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam startte ik in het bedrijfsleven als Management trainee bij ING. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd op het financiële economisch vakgebied.

In de periode 2003-2007 ben ik lid geweest van de Provinciale Staten van Zuid-Holland. Als Statenlid heb ik geprobeerd om de politiek dichter bij mensen te krijgen. Het is van groot belang om goed te weten waar je over praat.

Mijn motivatie:

Het afgelopen jaar zijn de financiën van ons land in rap tempo verslechterd. Nederland staat voor grote uitdagingen. Bij mij is er een gevoel van urgentie en een extreme motivatie om een bijdrage te leveren aan de (financiële) wederopbouw van Nederland. Nu is voor mij het juiste moment om me voor jongeren in te zetten door me te kandideren voor de Tweede Kamer.

Tijdens mijn periode als Statenlid heb ik gemerkt hoe geweldig het is om volksvertegenwoordiger te zijn en stap voor stap resultaten te behalen. Ik wil me nu weer voluit voor de christen democratische idealen inzetten, echter: geen woorden, maar daden!

Mijn site