Terug naar kaart - Terug naar kandidaten

nr. 49

Arinda Callewaert - de Groot

Samen met mijn man en kinderen (dochter van 18 en zoon van 15) woon ik in 's-Gravendeel, een fantastisch dorp in de Hoeksche Waard en tegenover Dordrecht. Ik ben lid van de Protestantse Kerk in Nederland. De bijbel biedt mij inspiratie.

Mijn bloed is groen van kleur: al sinds mijn negentiende ben ik actief binnen het CDA. Eerst als bestuurslid later in allerlei andere functies zoals raadslid, wethouder, lid van Provinciale Staten en Waterschapper. Op dit moment ben ik voorzitter van de CDAVrouwen.

De bevlogenheid voor mijn politieke activiteiten is vandaag eigenlijk niet anders dan 28 jaar geleden. Ik geloof dat we samen de wereld een stukje mooier kunnen maken en wil daar graag een bijdrage aan leveren.

Daarvoor moet je wel met beide benen in het leven staan. Weten wat mensen bezig houdt, waar ze zich zorgen over maken. Dat betekent dat ik vind dat je als bestuurder de deur uit moet. Want alleen dan kun je komen met voorstellen die in de praktijk ook het effect opleveren wat je beoogt. Als kamerlid zal dat ook mijn motto zijn: Ga, en praat met mensen!

Mijn site