Terug naar kaart - Terug naar kandidaten

nr. 43

Harry van der Molen

Het CDA is voor mij geen onbekende club. Van 2006 tot en met 2009 was ik voorzitter van het CDJA, de jongerenorganisatie van het CDA. In die functie heb ik jongerenthema's op de politieke agenda van het CDA gezet. Dat is iets wat ik de komende jaren ook graag in de Tweede Kamer wil doen.

De verkiezingen van 9 juni zijn erg belangrijk. We kiezen met elkaar de koers voor de komende jaren. Nederland staat voor heel wat uitdagingen. We moeten fors bezuinigen, de werkloosheid loopt op en de solidariteit tussen jong en oud staat onder druk. Ik ben vol overtuiging kandidaat voor het CDA. Omdat ik vind dat het CDA de juiste keuzes maakt. Met name voor jongeren. Het CDA wil geen sociaal leenstelsel, maar behoud van de studiebeurs. Zodat onderwijs voor iedereen in dit land bereikbaar blijft. Het CDA wil de staatsschuld niet op z'n beloop laten. Zodat jongeren later niet de rekening gepresenteerd krijgen.

Ik sta van harte voor deze standpunten. Op deze site lees je iets meer over mij. Aarzel niet om via twitter, hyves of facebook contact met mij op te nemen. 

Mijn site