Terug naar kaart - Terug naar kandidaten

nr. 40

Jaco Geurts

Mijn naam is Jaco Geurts, 39 jaar, ben getrouwd met Anja en samen met onze twee kinderen wonen wij in Voorthuizen (gem. Barneveld) op de grens van de Veluwe en Gelderse Vallei.

Na mijn middelbare opleiding ben ik zo’n twaalf jaar werkzaam geweest in de machinebouw als werkvoorbereider en inkoper. Het trouwen met een boerendochter maakte het ook mogelijk om varkens te gaan houden. Verder ben ik ruim vier jaar raadslid, recent afgestudeerd als rentmeester en actief in de landelijke agrarische belangenbehartiging. Dat laatste heeft mij een breed netwerk opgeleverd zowel plaatselijk, regionaal, landelijk en buiten onze landsgrenzen.

Mijn ambitie om Kamerlid te worden kwam voort uit de combinatie van met de paplepel ingegoten belangstelling voor de politiek, zorg over de toekomst van het platteland en de positie van boeren en andere ondernemers in Nederland.

Als ik Kamerlid mag worden wil ik mij ook inzetten voor de regio. Om zodoende op een laagdrempelige manier een brug tussen Gelderse wensen en Haagse mogelijkheden te slaan.

Mijn motto is: alles in afhankelijkheid van HEM.

Mijn site