Terug naar kaart - Terug naar kandidaten

nr. 38

Martijn van Helvert

Mijn naam is Martijn van Helvert, 32 jaar. Ik ben getrouwd met Yvonne en samen met onze drie kinderen wonen wij in Susteren (Limburg).

Na mijn opleiding geschiedenis van de oudheid en antieke cultuur aan de universiteit van Utrecht ben ik werkzaam geweest als geschiedenis leraar op Trevianum Scholengroep, vervolgens ben ik verder gegaan als bestuursassistent van Noël Lebens (CDA gedeputeerde). Naast mijn politieke ambitie zit ik ook nog in het kerkbestuur van de Amelbergabasiliek in Susteren. Hiernaast ben ik fanatiek voetballer en trainer van FC RIA in Nieuwstadt geweest.

Als ik kamerlid mag worden wil ik mij inzetten voor de provincie Limburg. In de crisistijd hebben we werk naar voren gehaald, zoals het opknappen van provinciale monumenten. Dat betekende duizend manjaren werk, uit te voeren door limburgse bedrijven.

Ik ga voor het merk Limburg. Dat is een sterk merk! We hebben goede streekproducten, mensen komen hier graag en we zijn allemaal trots op limburg; we moeten dat alleen meer uitdragen!

Mijn site